vernacular

tapio2011-12-26

研究室年末風土宴会。メンバーそれぞれ、料理しました。
もつ鍋、あさりめし、みそおでん、かしわめし、クスクス、さかなサラダ、長崎皿うどんトルコライス、めんたいチーズ卵焼き、高知かまぼこ、たこめし、麻婆豆腐、青椒肉絲、とりめし、けんちょう、うなぎ骨、チキン南蛮、焼うどん、にくじゃが、ピエール平田のクリームマッシュルーム、ひれざけ、とり天、ハトシ。
地域の食べ物は、味、名前ともに興味深いな。
■ Year end vernacular food party stated now, Lab. Env. Design KIT http://twitpic.com/7yt07z
■ Pre-presentation has started, Master and Graduation thesis ( 9 students 2011), Lab. of Env. Design, KIT http://twitpic.com/7yosyy
■ 24/Dec. Joyeux Noël ! : ) http://twitpic.com/7xyuq5
■ 24/Dec. Around 1780m high, -8C freezing but clear sky at a moment! : ), see Mt. "big ship" over there. http://twitpic.com/7xjxvk
■ 24/Dec. white scape, my hair as well : ) http://twitpic.com/7xi6cn
■ 24/Dec. icy world http://twitpic.com/7xha1u
■ 24/Dec. Snowy, substitute day off, heading to the site http://twitpic.com/7wl6nt